Eveniment

S-a răsturnat cu mașina și a acroșat o conductă de gaze

O persoană a fost rănită, duminică seară, în jurul orei 19.00, în urma unui accident rutier ce a avut loc pe DJ 647, la Mihăești. 

Victima accidentului, șofer al autoturismului care s-a răsturnat, a suferit o serie de traumatisme,  primind îngrijiri medicale la fața locului și fiind ulterior transportată la spital. 

ISU Vâlcea a anunțat că șoferul autoturismului a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat în afara carosabilului, unde a acroșat o conductă de alimentare cu gaz metan.

“În urma accidentului, victima a suferit mai multe traumatisme, motiv pentru care a primit îngrijiri medicale preliminare, ulterior acesta fiind transportat de urgență la UPU Vâlcea pentru investigații și îngrijiri suplimentare. Până la sosirea echipajului de la societatea de distribuție a gazului metan, pompierii au asigurat masuri de prevenire și stingere, în cazul producerii unui eventual incendiu”, au precizat reprezentanții ISU Vâlcea.

Reprezentanții societății de distribuție a gazului metan au sosit la fața locului pentru a remedia problemele create de accident. 

Vizualizări: 763

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: