Actualitate

Rușeț: Pronosticurile mele nu s-au adeverit

Administrația Complexului Energetic Oltenia nu se mai hazardează să dea termene în privința aprobării planului de restructurare, de către Comisia Europeană.

“Eu chiar am pronosticat termene cu privire la aprobarea programului de restructurare, având informații din interior, dar și din exteriorul companiei. Pronosticurile mele nu s-au adeverit. Nici ale mele, nici ale altora”, a spus Rușeț la Tele3.

“Nu numai eu sunt cel care nu am nimerit data”, a mai spus Rușeț. “Sunt situații care nu depind de noi, ci de factori exteriori țării și atunci lucrurile sunt mai complicate”, a explicat consilierul Directoratului.

Prima variantă a planului de restructurare a fost trimisă la Comisia Europeană încă din august anul trecut, iar în campania electorală din 2020, toată lumea dădea asigurări că va fi aprobat până la finalul anului. Și de atunci au tot fost fost date termene, CE Oltenia a fost nevoit să refacă planul de restructurare și să propună unul mult mai dur, dar aprobarea tot nu a venit. Și deja ni se spune că șanse să fie aprobat anul acesta nu prea sunt.

Vizualizări: 3,750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: