Eveniment

Rovinari: O tânăra fără permis a făcut accident cu mașina pe care o furase cu puțin timp în urmă

O adevărată aventură a unei tinere din Rovinari s-a terminat cam prost pentru aceasta. Tânăra în vârstă de 25 de ani a furat o mașină pe care a găsit-o cu cheile în interior, dar de care s-a bucurat doar câteva străzi distanță, acolo unde a reușit să facă accident, la scurt timp după ce luase mașina. Tânăra rovinăreancă nu avea permis de conducere.

"Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari Iau fost sesizaţi de un bărbat de 55 de ani, din localitate, cu privire la faptul că o persoană de sex feminin i-a sustras autoturismul care se afla staționat pe strada Prieteniei din Rovinari, cu cheile în interior.

La scurt timp, polițiștii au identificat o tânără de 25 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și care conducea autoturismul în cauză.

Autoturismul condus de tânără fusese implicat într-un eveniment rutier, pe strada Muncii din Rovinari, în urma căruia a rezultat avarierea altor 3 autoturisme, rezultând doar pagube materiale.

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și a fost transportată la spital în vederea recoltării de probe de urină și sânge pentru a se stabili dacă aceasta a consumat substanțe psihoactive, rezultatul fiind negativ.         

Ulterior persoana a fost internată la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Târgu Jiu." se arată în comunicatul transmis de IPJ Gorj.

Din nefericire pentru ea, aventura tinerei s-a încheiat prost, aceasta alegându-se cu dosar penal pentru infracţiunea de furt și conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține acest drept.

Vizualizări: 7,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: