Eveniment

Mașină lovită de un adolescent beat, fără permis, care conducea un scuter neînmatriculat

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbuneşti au fost sesizați marți prin apelul 112 de un bărbat din comuna Vladimir, cu privire la faptul că o persoană ce conducea un motoscuter i-ar fi zgâriat autoturismul.

În urma intervenției la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 15 ani, în timp ce conducea un moped, neînregistrat, pe DC Andreești, a acroșat autoturismul apelantului, care era condus regulamentar, rezultând doar pagube materiale.

Tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost  de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

 

 

Vizualizări: 1,328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: