Social

Programări online la spitalul din Rovinari

Persoanele care doresc să se adreseze Spitalului ”Sfântul Ştefan” din orașul Rovinari au acum posibilitatea de a face o programare online. Unitatea medicală a pus la dispoziția pacienților un serviciu de programare online pentru efectuarea consultațiilor.

Pacienții se pot programa pe adresa: https://www.spitalrovinari.ro/programare-consultatie/ sau prin accesarea site-ului unității medicale, la rubrica Programare Consultație. 

”Programarea on-line este facilă, realizându-se în doar câteva minute. Pacientul selectează dată, specializarea dorită cât și medicul, programul generând automat intervalele orare și zilele disponibile. Completarea formularului de programare include nume, adresa de email, număr de telefon, note, toate aceste câmpuri fiind esențiale în vederea confirmării. După realizarea acestor pași, se va trimite un mesaj pe adresa de email”, se arată în anunțul de pe site-ul unității medicale.

Pacientul trebuie să se prezinte la consultație cu actul de identitate, biletul de trimitere în termen de valabilitate, card de sănătate/eurocard, documente medicale anterioare (scrisori medicale, bilete externare, analize medicale, copii certificate medicale).

”Dacă se solicită consultație la cerere (fără bilet de trimitere sau pacient neasigurat) pacientul va plăți contravaloarea consultației. De asemenea, în continuare, se pot realiza programări telefonice la numărul de telefon 0253 371 318” , se mai arată în anunț. 

Vizualizări: 862

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: