Eveniment

Tren încărcat cu vehicule militare, deraiat în Brașov 

Un accident feroviar a avut loc vineri seara, în apropierea unei staţii de cale ferată din judeţul Braşov, acolo unde un vagon care făcea parte dintr-o garnitură ce transporta tehnică militară a deraiat.

Un șofer care se afla la trecerea la nivel cu calea ferată a surprins momentul în care vagonul a deraiat de pe șine iar în imagini se vede că pe platformele vagoanelor se află transportoare destinate armatei.  Totuși vehiculele militare nu par să fi căzut de pe platformele pe care erau ancorate în momentul în care vagonul a sărit de pe şine.

”În această seară, în jurul orei 21.45, Secţia Regională de Poliţie Transporturi Brasov a fost sesizată cu privire la faptul că, în apropierea Staţiei CFR Beia din judeţul Braşov, penultimul vagon al unui tren cu tehnică militară auto a deraiat cu aproximativ 12 cm, trenul având 11 vagoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, iar, în urma acestui eveniment, nicio persoană nu a suferit vătămări corporale. În prezent se circulă pe un singur fir de cale ferată, dar în scurt timp vagonul va fi repus pe linie şi traficul feroviar se va relua”, au transmis, oficiali au Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Poliţiştii fac în continuare cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Vizualizări: 1,059

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: