Actualitate

Sindicalist din Complexul Oltenia: DNA ar putea umple două autocare cu șefi șpăgari

Dacă ar fi să caute toți șpăgarii din Complexul Energetic Oltenia, procurorii anticorupție ar umple două autocare. O spune sindicalistul Constantin Crețan, care mai adaugă că se oferă să le dea informații prețioase anchetatorilor privind afacerile dubioase încheiate de unele personaje abonate la banul scos din cărbune.

Constantin Crețan a declarat, la Radio Infinit, că jumătate din șefii companiei riscă arestarea. Atât de mulți ar fi frați de cruce cu unii băieți deștepți din energie care au dat tun după tun în Gorj pe spinarea Complexului Energetic Oltenia.

“Au indicii clare. Dacă s-ar lua o evidență câți cumpără energie, băieții deștepți din CEO, din conducere, peste 50% ar trebui arestați la prima oră de DNA și luați cu autocarele și duși la București. Instituțiile statului încep să lucreze. Mafia, tunurile din CEO sunt de zeci de ani în care nimeni n-a luat nicio măsură. Băieții deștepți din energie s-au îmbogățit pe spatele minerilor și energeticienilor. DNA ar putea lua două autocare pline cu șefi care au prejudiciat compania. A furat administrația braț la braț cu liderii de sindicat”, a declarat sindicalistul Constantin Crețan.

După ce a început să agite roiul de albine de la Rovinari, DNA l-a pus sub control judiciar pe Iosif Chircă și îl acuză de luare de mită. L-a filat când lua șpaga 5.000 de euro. Procurorii i-au pus sechestru pe patru imobile semn că mita ar fi mult mai mare.

Vizualizări: 3,154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: