Politică

Rovența îi invită pe liberali să-l scoată candidat pe Iordache pentru Primăria Târgu Jiu! Ce răspuns a primit

După ce Marcel Romanescu a anunțat că va candida la viitoarele alegeri din partea social democraților pentru Primăria Târgu Jiu, liberalii dau din ”colț în colț” pentru a stabili pe cine vor arunca în cursa electorală.

Știută fiind hăituiala la care a fost supus Romanescu în ultimele luni din partea lui Ion Iordache, social democrații au venit cu o propunere pentru liberali. Pentru că tot se crede un politician veritabil și nu are frică de nimic, conform propriilor declarații, Ion Iordache a fost invitat să intre în cursa electorală contra lui Marcel Romanescu.

Propunerea a venit din partea social democratului, Adrian Rovența. „Haideți să ne luptăm la Târgu Jiu! Vă invit să vină președintele dumneavoastră într-o bătălie directă cu Marcel Romanescu și atunci o să vedem cine este cel mai tare politician!”, i-a transmis Rovența secretarului general al PNL Gorj, Gabriela Târsu.

Ce spun liberalii

Obișnuită să ducă discuția în altă parte, Tîrsu a încercat să ofere un răspuns la propunerea venită din partea lui Rovența. „Ne vom lupta peste tot. Vă mulțumim pentru invitație. Nu aveți niciun control aici”, atât a putut să spună, cu vocea tremurândă ce-i drept, secretarul general al PNL Gorj.

 

Vizualizări: 3,123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: