Politică

Primarii social democrați nu vor să mai audă de "ienicerii" lui Iordache

Filmul penibil și scuzele puerile prezentate de " pokemonii" care au trecut pragul sultanului de la Turceni nu sunt acceptate de colegii de partid. Un colaborator al ziarului nostru a contactat mai mulți primari PSD după apariția videoclipului regizat în casa achiziționată de Iordache sau de apropiații lui, pentru că, acela nu era sediul PNL, era doar un imobil în care Ion își desfășoară activitatea.

Toți s-au declarat dezamăgiți și au relatat că nu-și mai doresc în partid astfel de oameni, care au sărit în barca interesului personal. Chiar dacă unii dintre cei prezenți în filmul: „Sunt prost, dar nu mă vede nimeni”, și-au găsit scuze de grădiniță, se pare că, nu o să mai răspundă nimeni la ”Cioc-Cioc”, probabil nici cel căruia îi jurau credință.

Penibil pentru cei 4 adolescenți întârziați este faptul că au transmis în clipul ăla că "așa își doresc cetățenii" pe care ei îi reprezintă, iar, a doua zi, tot oamenii i-au adus cu picioarele pe pământ. Rămâne totuși o întrebare: Cam câte duble au tras aleșii poporului până și-a dat acordul scenarista? Despre substraturi și adevăratele interese care-i LeagĂ pe unii dintre ei, vom relata pe larg, în numerele viitoare. 

 

Vizualizări: 2,128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: