Politică

Social democrații: rămânem concentrați pe investițiile din județ. Cei care au plecat din partid aveau datorii la Iordache 

Social democrații gorjeni nu par afectați de plecarea celor patru primari în barca lui Ion Iordache, lăsând impresia că aceștia au fost luați precum negrii pe plantație. Liderii PSD susțin că atenția lor este analizată pe proiectele care se derulează în județul Gorj. „Conducerea este conștientă de necesitatea atragerii fondurilor pentru proiecte prin toate mijloacele posibile, respectiv programe europene de dezvoltare sau naționale, precum ”Anghel Saligny”. La nivelul județului Gorj, oportunitatea momentului o reprezintă Fondul de Tranziție Justă, asupra căruia trebuie să ne concentrăm cu toții”, spun liderii PSD Gorj. 

Cât despre tururile de alegeri de anul viitor, Biroul Permanent Județean a aprobat în unanimitate candidații la alegerile locale din 2024 pentru funcția de primari, actualii primari în funcție, care nu sunt membri PSD, din localitățile: Bustuchin- Ion Ciocea, Jupânești - Ion Gârniceanu, Stoina - Laurențiu Anghel, Dănești - Mădălin Paliță, Turcinești-Dumitru Modrea, Logrești – Adela Țană. 

 

Weber: Au plecat pentru că au datorii la senatorul Iordache

Social democrații nu puneau bază pe cei patru primari care au apărut în filmulețul realizat de regizorul Spielberg Iordache. „Mesajul conducerii PSD Gorj a fost ferm, în sensul în care tuturor celor prezenți li s-a transmis că dacă nu se mai regăsesc în PSD, din diverse motive (datorii față de anumite persone, naivitatea unor promisiuni irealizabile, etc.), pot face pasul oricând spre alte partide, iar decizia să o ia cât mai repede. 

„În PSD, cuvântul are valoare, iar atunci când am discutat cu domnii primari din localitățile în care am desemnat candidații, că vor fi susținuți la următoarele alegeri locale, așa a rămas. Suntem în perioada de organizare și avem nevoie de oameni onesti în echipă, implicați și preocupați să câștige toate tururile de alegeri de anul viitor. Le-am transmis foarte clar colegilor mei primari că dacă se gândesc să facă pasul spre alte formațiuni politice, să ia o decizie repede, pentru a nu încura partidul în organizare. Indiferent de ce decizie vor lua unii dintre ei, îi asigur pe toți colegii mei că PSD are resursa umană și forța de a se organiza foarte bine, în timp scurt”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj. 

 

 

Cosmin Popescu, președinte executiv al PSD Gorj, este convins că echipa social democraților este una puternică și apreciază faptul că oportuniștii au plecat din partid.

”2024 este un an greu, cu patru tururi de alegeri, pe care ne propunem să le câștigm, așa cum am făcut și în 2020. Pentru a ne atinge obiectivul avem nevoie în echipă de oameni asumați, pe care să ne bazăm. De aceea este foarte bine să ne cernem din timp și să rămână doar cei care pot duce aceste lupte electorale cu capul sus. PSD Gorj nu are nevoie de oportuniști și le transmitem tuturor să își asume ferm deciziile luate”, a declarat Cosmin Popescu, prim-vicepreșdintele PSD Gorj. 

 

 

Vizualizări: 2,071

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: