Politică

Romanescu: Voi susține doar candidații PSD la europarlamentare

Voi susține doar candidații PSD la alegerile europarlamentare! O spune răspicat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Alegerile europarlamentare vor avea loc în aceeași zi cu alegerile locale. PSD îl are pe listă pe Dragoș Davițoiu, reputat medic originar din Gorj, dar care profesează în București.

 

Despre acesta, Marcel Romanescu a declarat că este „cea mai frumoasă surpriză politică din ultimii 33 de ani”: „S-ar putea să fie cetățeni care, văzând și PSD și PNL pe acea listă, să nu susțină acea listă de la europarlamentare. Cel puțin eu, ca și candidat, viitor membru al PSD, voi susține doar candidații PSD la europarlamentare. Nu vorbesc de alegerile locale, că acolo este clar că voi susține colegii de la județ și municipiu și, în primul rând, candidatul nostru al PSD, domnul Dragoș Davițoiu. Pentru mine, e cea mai frumoasă surpriză politică din ultimii 33 de ani, când un târgujian care profesează ca medic în București, a acceptat să vină la PSD și să ne reprezinte pe lista de la europarlamentare. Pentru mine, e o mare onoare”.

 

Romanescu e de părere că și procentul de la alegerile locale va fi influențat de candidații de la europarlamentare. „Inclusiv rezultatul de la alegerile locale va fi influențat, în mod deosebit, de candidații pe care fiecare partid îi va desemna pe această listă de europarlamentare. E de preferat să fie necunoscuți decât cunoscuți cu rezultate negative în activitatea politică”, a mai spus Marcel Romanescu.

Pe 9 iunie, gorjenii vor fi chemați la vot atât pentru alegerile locale, cât și pentru cele europarlamentare. În septembrie, vor fi alegerile prezidențiale, iar alegerile parlamentare vor fi organizate în decembrie.

Vizualizări: 826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: