antiVirale

Etapă din Campionatul Național de Off Road la Runcu

X3M Runcu Challenge, etapa a III-a din Campionatul Național de Off Road 2023 se organizează se desfășoară în acest weekend în județul Gorj, pe traseul de la Runcu.

Organizatorii au anunțat că participanții la etapa a III a de TROPHY punctează pentru clasamentul Campionatului Național de Off Road 2023, la cele 6 clase : Standard A, Standard B, Challenge, Open, SSV, Extrem.

Participanții la etapa a III a de campionat TRIAL punctează pentru clasamentul Campionatului Național de Off Road, la cele șapte clase competiționale JUNIORI, STANDARD A, STANDARD B, CHALLENGE, OPEN, SSV și EXTREM.

Deja începând de joi au ajuns la Runcu zeci de mașini de off road din toată țara, fiind vorba de mașini de teren, modificate, cu motoare puternice se vor întrece pe traseele de la Runcu în etapele programate începând de vineri.

Înscrierea concurenților, verificarea tehnică a vehiculelor pentru Trophy + TRIAL precum și cazarea concurenților și a însoțitorilor au avut loc joi seară. 

Vineri dimineață au avut loc probele pe traeu iar la ora 19:00 are loc Proba Pilot Blind  care se desfășoară în afara competițeiei, în parcul tehnic al concursului.

Startul în probele de concurs va avea loc sâmbătă,  cu traseul TROPHY, de la ora 14:00 fiind programată înscrierea concurenților pentru TRIAL și verificarea tehnică a vehiculelor care participă doar la TRIAL, proba care va avea loc duminică, tot atunci fiind programată și premierea câștigătorilor.

Vizualizări: 665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: