antiVirale

Concert de muzică clasică la Coloana Infinitului

Iubitorii de muzică clasică gorjeni sunt invitați la concertul susținut de violonistul Alexandru Tomescu, pe vioara Stradivarius Elder-Voicu, alături de pianista Adela Liculescu. 

Concertul are loc joi, 6 iulie, cu începere de la ora 20.00, în Parcul Coloanei Infinitului din Târgu Jiu și face parte din Turneul Internațional Stradivarius, ajuns în acest an la a XVI a ediție, denumit „IN THE MOOD FOR LOVE”.

„Este o invitație adresată publicului la Meditație, Reflecție și Iubire. O conexiune în armonie de sunete între vioară și pian, între muzica marilor compozitori universali și naționali, adusă în fața publicului de Violonistul Alexandru Tomescu și a lui Vioară Stradivarius Elder-Voicu, acompaniat de pianista Adela Liculescu”, au anunțat organizatorii.

Turneul se desfășoară în perioada 20 iunie-9 iulie 2023, cu un număr de 17 concerte, cu durata unui concert de 75 minute, în 17 localități urbane și rurale din România. 

Spectacolul este organizat de Clubul Rotary din Târgu Jiu împreună cu Asociația pentru Democrație Educație Respect în cadrul Programului Târgu Jiu Capitala Tineretului din Romania-2023 cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu Jiu și a numeroși parteneri și sponsori.

Vizualizări: 600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: