Politică

Romanescu: Tudor e primar de patru ani, dar n-a aflat nimeni

Primarul Marcel Romanescu e convins că va mai obține un mandat în fruntea Primăriei Târgu Jiu indiferent de numele contracandidaților săi. Declară că are șanse mari să depășească 50% și îi ironizează pe unii dintre cei care au anunțat că-și doresc să candideze.

Despre fostul viceprimar Adrian Tudor, de exemplu, spune că e de patru ani primar, dar nu a aflat nimeni. „Ați văzut vreun candidat care intră într-o competiție electorală declarând că pierde? Și Ciofâcă declară că va câștiga această competiție. Și Ediță Lădaru câștigă alegerile la Târgu Jiu. Toți își manifestă dorința de a câștiga. Tudor e primar și el de patru ani, dar nimeni n-a aflat. E scris Adrian Tudor, primarul municipiului Târgu Jiu. Să mă ierte Dumnezeu, n-am văzut niciunde vreun rezultat, dar se pregătește pentru viitorul îndepărtat. Asta e viața! deși am opt scaune la masă, nu pot fi opt primari în Târgu Jiu. Va fi unul singur și acela va fi Marcel Romanescu și din 2024 indiferent ce se va întâmpla”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Romanescu a mai ținut să menționeze că nu e impresionat de numele celor care râvnesc la fotoliul pe care îl ocupă el și că nu-i este teamă de niciun contracandidat pentru că s-a călit din 2008, când a candidat împotriva lui Victor Ponta. „Strategia mea se bazează pe proiectele dezvoltate, pe ceea ce mi-am propus pe mandatul următor, dar și pe echipă. Dacă în 2008, când aveam 30 și puțin de ani, am intrat într-o competiție cu Victor Ponta, la Târgu Jiu, cu Florin Cârciumaru, primar de 83%, credeți că îmi mai poate fi frică de vreunul dintre candidați? Nu numai din Gorj. Poate să vină oricine să candideze. Mă interesează mai puțin numele contracandidaților. Mă interesează ce face echipa mea”, a mai adăugat Romanescu.

Edilul e încrezător în forțele sale și ale echipei pe care o coordonează și mizează pe un scor mare în vară: „Șansele de a depăși 50% sunt foarte mari. Vorbim de 900 de persoane care azi sunt considerați militanți ai PSD. Când vorbești de proiecte de 250 de milioane de euro contractate și, în mare parte, executate la Târgu Jiu, n-ar trebui să ai emoții indiferent de numele contracandidatului”, a conchis edilul.

Vizualizări: 1,486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: