Politică

Romanescu: PSD nu va mai avea adversar la următoarele alegeri 

Marcel Romanescu face previziuni sumbre legate de rezultatele pe care le va avea, la alegerile din 2024, Partidul Național Liberal. Primarul municipiului Târgu Jiu, care a anunțat că pentru un nou mandat va candida din partea PSD, susține că liberalii se vor întoarce la rezultatele rușinoase pe care le aveau în urmă cu 20 de ani. 

Trecut în echipa social-democrată, Marcel Romanescu dovedește, încă o dată, că nu a trecut peste modul în care a fost tratat de către conducerea fostului său partid, atât el, cât și târgujienii. Faptul că a fost obstrucționat permanent de liderii PNL, dar și faptul că nu au ținut cont de sugestiile lui atunci când peneliștii au luat unele măsuri proaste, îi rezervă dreptul lui Marcel Romanescu să reacționeze, ori de câte ori simte nevoia. 

„Am ajuns să ajuns să fiu executat și să-mi fie executată echipa de cine? De niște oameni care nu au făcut în viața lor performanță. Am ajuns să fim puși în analiză, și eu și viceprimarul Bejinaru, în fața unor oameni care nu se regăsesc în viața politică și nu se vor regăsi nici de acum încolo pentru că eu știu deja rezultatele sondajului din Partidul Național Liberal. Sunt dezastruoși! La Târgu Jiu vor avea un rezultat care îi va întoarce meritat în istorie, îi va întoare în istoria ultimilor 20 de ani, când, dacă luau 10% era bucurie mare”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Romanescu își bazează afirmațiile pe politica și măsurile distructive, atât de la nivel local, cât și de la nivel național, în special din perioada pandemiei, perioadă în care, el a fost un fel de opozant al propriului său guvern, PNL & USR. 

Sunt de notorietate ieșirile publice ale acestuia, atunci când i-a criticat pe Ludovic Orban sau pe Florin Cîțu, când aceștia ocupau funcția de premier. De reacțiile acide ale lui Romanescu nu a scăpat nici Dan Vâlceanu, fostul președinte PNL Gorj, sau, mai nou, Ion Iordache, actualul lider liberal. Toate acestea, contabilizate, l-au costat pe primarul Târgu Jiului la vremea respectivă, fiind trecut pe lista neagră a personajelor politice indisciplinate, care nu respectă politica propriului partid. 

Revenind la timpul prezent, Marcel Romanescu vede alt potențial în echipa PSD și susține că de acum înainte va implementa mult mai ușor proiectele pentru Târgu Jiu, fiindcă cei din conducerea partidului au spirit de echipă, nu au frustrări și dovedesc asta oferind sprijin tuturor primarilor, indiferent de culoarea politică. Acesta susține că, atunci când parlamentarii se implică și pun umărul, lucrurile merg infinit mai bine. Primarul municipiului Târgu Jiu nu s-a sfiit să facă și o afirmație, care răsucește cuțitul în rana liberalilor. 

„Partidul Social Democrat, în Târgu Jiu și la nivelul județul Gorj, pentru că rezultatul de la Târgu Jiu va influența și rezultatul din județul, nu a câștigat un om, a câștigat o mare echipă. Cu Marcel Romanescu, Partidul Social Democrat, de acum încolo, pentru următoarele două mandate, nu va avea adversar în Târgu Jiu”, susține Marcel Romanescu

Vizualizări: 2,361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: