Social

Rețea de canalizare în două "cătune", uitate de lume

Condiții mai bune pentru câteva zeci de familii din comuna Săulești, județul Gorj! Autoritățile locale vor folosi bani din bugetul propriu al instituției pentru a introduce rețeaua de canalizare în două cătune. Sunt singurele zone ale comunei în care nu exista canalizare. În plus, dă asigurări, primarul din Săulești, în viitorul apropiat oamenii vor avea și asfalt la poartă.

Lucrările la acest nou proiect au luat startul săptămâna aceasta. Însă, administrația locală din Săulești mai are multe alte proiecte aflate în diferite stadii.

„Avem în derulare proiecte de infrastructură, este vorba despre asflatarea a 13 drumuri sătești și unul comunal DC46. De asemenea, avem în faza de licitație, un proiect pe dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitare la Școala Generală Săulești și la școala din Bibești, proiect în valoare de aproximati 700 de mii de lei. De asemenea, prin AFM avem montarea unei stații electrice de încarcare, iar prin PNRR, montarea a încă două stații. Avem încă un proiect care se referă la infrastructura de iluminat public și la monjtarea unor camere video. De săptămâna aceasta începem lucrările de introducere a rețelei de canalizare în două cătune, singurele unde nu exista. Trăiesc acolo aproximativ 30 de familii care merită să beneficieze de condiții mai bune de trai. După ce introducem canalizarea, o să asfaltăm și drumurile. Trebuie precizat că investiția privind canalizarea o să o realizăm pe buget local”, a declarat Constantin Drăghici, primarul comunei Săulești.

 

 

 

Vizualizări: 588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: