Actualitate

Restaurant inedit în orașul Rovinari

O nouă investiție a prins contur în orașul Rovinari! Este vorba despre un restaurant modern unde clienții vor avea parte de o experiență inedită: vor avea posibilitatea de a vedea, în timp real, cum le este pregătită mâncarea.

 

Noul restaurant este situat pe unul din principalele bulevarde din orașul Rovinari.

„Restaurantul PERGOLA este cea mai nouă și plăcut surprinzătoare apariție din orașul ROVINARI! Restaurantul și-a început activitatea pe noul Bulevard al Minerilor! Cu un design modern și o suprafață generoasă în noul restaurant veți putea observa un chef bucătar prin geamurile de la bucătărie cum vă pregătește preparatele!”, se anunță pe un grup de socializare folosit de rovinăreni.

Anunțul a atras zeci de comentarii din partea locuitorilor orașului Rovinari. Oamenii s-au arătat încântați de această nouă investiție din zona lor.

„Foarte frumos din partea lor că sunt transparenți, așa vede și omul cum i se pregătește ceea ce comandă”

„Super! Succes! O să-l vizităm!” 

„Doamne ajută să fie mâncarea bună. La cât mai multe vânzări.”

În ultimii ani, în orașul Rovinari, numeroase proiecte au prins contur. Investitorii au fost, de cele mai multe ori, tineri localnici atrași să investească în orașul natal, fiind susținuți și de administrația condusă de primarul Robert Dorin Filip. 

Vizualizări: 3,209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: