Social

Posturi scoase la concurs pe studii superioare

Clubul Sportiv Municipal al Primăriei Târgu Jiu a scos la concurs un post de inspector de specialitate, gradul profesional I, la Compartimentul Economico-financiar și administrativ. Candidații trebuie să aibă  studii universitare de licență în domeniul științelor economice și cel puțin patru ani vechime în specialitate.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 3 iunie, iar concursul va începe pe 11 iunie cu proba scrisă.

Liceul Teologic din Târgu Jiu caută să angajeze secretar șef. Cerințe: studii superioare de lungă durată, atestate prin diplomă de licență sau de dizertație (pentru studii superioare efectuate conform sistemului Bologna); vechime minimă de 5 ani în profilul postului (secretar); diplomă/ certificat/ alte acte doveditoare conform legii, care atestă deținerea de competențe în activități de secretariat; acord cult eliberat de Mitropolia Olteniei, Arhiepiscopia Craiovei.

Data limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 2 iunie, pe 14 va fi proba scrisă, urmând proba practică pe 16 iunie și interviul două zile mai târziu.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj caută să angajeze medic primar la Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități din cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu Jiu.
Cerințe: studii superioare de lungă durată, profilul medicină și specializarea medicina generală, pediatrie, neurologie, psihiatrie sau medicină de familie; posesor de certificat care să ateste obținerea titlului de medic primar, posesor de certificat de membru al Colegiului Medicilor din România, însoțit de avizul anual valabil.

Doritorii se pot înscrie până pe data de 27 mai, concursul urmând să înceapă pe 15 iunie cu prova scrisă.

Spitalul Orășenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu”, Bumbești-Jiu caută să angajeze director financiar – contabil. Pot candida absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic care cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor. Toate probele de concurs vor avea loc pe 4 iunie. Data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 26 mai 2021, ora 14.00.

Și Liceul Tehnologic Bustuchin caută secretar șef. Se caută persoane cu studii superioare; competențe digitale dovedite prin diplomă eliberată de Ministerul Educației și Cercetării; cunoștințe program REVISAL dovedite cu certificat. Dosarele pot fi depuse până pe 25 mai.

Vizualizări: 5,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: