Social

Intervenție medicală în premieră la spitalul din Rovinari

Spitalul orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari reușește să atragă medici tineri și buni, după ce primăria din localitate a investit în aparatură medicală.

Asta a făcut ca serviciile medicale pe care le oferă spitalul să fie mai multe și mai bune, după cum a explicat primarul localității, Robert Filip: “Ieri, o echipă medicală de excepție, formată din medicii chirurgi Ciprian Marina și Ovidiu Cârstina, alături de doamna doctor Carmen Bărbulescu, medic obstetrică-ginecologie, a efectuat în premieră pentru spitalul din Rovinari o intervenție laparoscopică pentru extirparea unui chist ovarian. Intervenția a decurs foarte bine grație profesionalismului cadrelor medicale, reușită care a fost posibilă, în același timp, datorită unei unități ultramoderne de electrochirurgie (Ligashure) achiziționată de Primăria orașului Rovinari”.

Medicul chirurg Ciprian Marina s-a alăturat de curând echipei medicale de la Rovinari, venind de aproximativ două luni de la un alt spital. “Cu siguranță veți mai auzi de domnia sa, foarte curând. Alături de colegii medici de aici, pregătește încă o serie de intervenții de mare complexitate ce urmează să fie făcute, de asemenea, în premieră”, a transmis Robert Filip.

Acesta spune că, în acest moment, la spitalul din Rovinari, sunt acoperite cu medici toate specializările. “Totodată am continuat procesul de întinerire al corpului medical, iar acum, toți cei 28 de medici angajați pe perioadă nedeterminată au vârsta sub 45 de ani”, a mai transmis primarul localității. 

Vizualizări: 6,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: