Politică

I-au propus lui Romanescu funcția lui Iordache, dar au fost refuzați

Liberalii sunt disperați că au rămas fără singurul primar de municipiu pe care îl aveau în Oltenia. Și nu doar cei din Gorj, ci și cei din forul de conducere de la nivel național. Atât de disperați sunt încât au venit la Târgu Jiu să încerce să-l convingă pe primarul Marcel Romanescu să revină în PNL și să candideze și anul viitor pe lista acestui partid. La schimb, i s-a propus chiar funcția de președinte al organizației județene, adică postul lui Ion Iordache.

Primarul Marcel Romanescu a dezvăluit la un post local de televiziune că asta s-a întâmplat chiar luna trecută. Cineva din conducerea centrală a venit direct la Târgu Jiu să-i propună lui Romanescu să revină la PNL și să-l facă președintele partidului.

“Pe 25 noiembrie, am fost chemat, a venit cineva de la București să discute cu mine să mă întorc în PNL pe funcția de președinte. Ne-am întâlnit acum trei săptămâni. A venit cineva din forul de conducere. Am considerat că am alte priorități și nu m-am dus eu la București. Ei au venit să-mi facă această propunere să revin în PNL pe funcția de conducere”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

În replică, acesta a transmis că pentru el lucrurile sunt clare. „Le-am spus foarte clar: Drumul e fără întoarcere! M-au avut în PNL. Toată lumea și-a imaginat că Romanescu e independent și că dacă fac alt pas, echipa rămâne în PNL. Viața a demonstrat un lucru. Pe lângă cei 400 de oameni pe care i-am avut la întâlnire când am reorganizat secțiile de votare au mai apărut 300 de persoane care au aderat la această strategie și la mișcarea pe care am conturat-o. Cel care a venit de la București, am decența să nu-i dau numele. A spus că domnul Ciucă a fost mințit într-un mod ordinar. Dar nu e scuzabil. Indiferent de informațiile primite, mai întâi verifici și apoi iei decizii”, a mai punctat Romanescu la Accent TV.

Se pare că Romanescu se simte destul de confortabil în noua formațiune, fapt ce explică refuzul categoric de a mai reveni în PNL. 

Vizualizări: 3,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: