Actualitate

Vezi aici ce mineri nu primesc bani în plus la salariu!

Comisia Mixtă din cadrul Complexului Energetic Oltenia s-a întrunit marți dimineața pentru a discuta împărțirea fondului de promovare și avansare. După discuțiile pe care le-au avut cu administrația companiei energetice, liderii de sindicat au anunțat în ce constau aceste creșteri ale veniturilor și cine va beneficia de ele.

Conform documentului, creșterea veniturilor se va face în medie cu 200 de lei brut pentru fiecare angajat și nu vor exista cazuri de măriri de peste 700 de lei brut. Nu toți angajații producătorului de energie vor beneficia însă de această suplimentare. Astfel, angajații care cumulează pensia cu salariul nu vor primi bani în plus.

O altă categorie de personal careia nu i se vor distribui bani din acest fond este cea care a avut calificative de satisfăcător și nesatisfăctor. De asemenea, și cei care nu au lucrat sâmbete și duminici în anul 2023 în activitatea de producție și mentenanță nu vor avea parte de bani în plus.

Hotărârea Comisiei Mixte este semnată de președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Dan Plaveti, în timp ce din partea sindicaliștilor pe document și-a pus iscălitura Adrian Marciuc.

Vizualizări: 2,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: