Politică

Reacția primarului din Stejari după percheziții 

Primarul din Stejari, Robert Păiuși, a reacționat după ce procurorii anticorupție au făcut mai multe percheziții în primărie. Acesta spune că sunt plângeri făcute de unii contracandidați de-ai săi și că "nu este nimic adevărat". 

 

Într-o transmisiune live pe Facebook, Robert Păiuși le-a explicat localnicilor că procurorii DNA au ridicat mai multe documente din primărie și urmează să fie analizate. El susține că nu a făcut nimic ilegal și le transmite localnicilor să aibă încredere în el. 

 

Mai anunță, de asemenea, că duminică își va lansa candidatura. 

 

"Azi s-a terminat un șantaj de trei ani de zile. Vreau să vă spun să aveți încredere în mine, că nu e ceea ce scrie. De scris, se scriu multe. De spus, se spun la fel de multe. Am avut azi o percheziție pe niște plângeri. S-au ridicat anumite documente. Se va face o cercetare a documentelor. Dar lupta continuă. Pe 21 ne vom strânge în număr mare, îmi voi depune candidatura. Tot staff-ul de la Târgu Jiu va fi prezent. Mergem înainte. Așa e crucea. Trebuie dusă. Ei consideră că câștigă prin plângeri. După plângerea la DIICOT pe care mi-au făcut-o, cu trafic de minori, cu droguri și ce au mai scris ei pe acolo. Azi am avut iar o grămadă de plângeri făcute tot de ei", a transmis primarul din Stejari.

Vizualizări: 860

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: