Ultima oră

Au luat doar un punct, dar tot mai cred în play-off

Meciul dintre Chindia Târgoviște și FC U Craiova, disputat marți seară, în cadrul etapei cu numărul 28 din Superliga, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

FCU Craiova a mai luat un punct și rămâne tot pe locul 7, având acum 37 de puncte, la patru puncte în spatele ultimei clasate din play-off, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Oltenii tot mai speră la calificarea în play-off și speră în continuare să rejoace meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pierdut la „masa verde”, după ce suporterii olteni au avut scandări xenofobe, iar arbitrul Andrei Chivulete a oprit definitiv partida. 

Mititelu este convins că va obține o victorie în fața comisiilor de specialitate deși acest verdict este puțin probabil să îi fie favorabil după ce membrii Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal s-au pronunțat deja și au confirmat faptul că oltenii pierd această partidă cu scorul de 0-3. „Am obținut un punct important într-un meci extrem de dificil, e greu pe un astfel de teren, împotriva unui adversar preocupat de distrugere a jocului și comportament extrem de violent pe teren! Suntem la un punct de locul 6, urmează două meciuri capitale plus meciul cu Sepsi de la Sf. Gheorghe! Dacă învingem Botoșani și Hermannstadt, deși o să fie foarte greu, vom fi în play-off! Avem două meciuri capitale, sâmbătă este primul, avem nevoie de susținere și de încredere!”, a declarat Adrian Mititelu, în cadrul unei postări pe Facebook. 

Oficialul oltean ia în calcul și cele trei puncte pierdute la masa verde în meciul cu Sepsi, dar acesta nu se știe dacă se va rejuca și nici dacă oltenii îl vor câștiga în cazul unei decizii de rejucare la Comisia de Recurs.

Vizualizări: 518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: