Social

Aglomerație la plata taxelor și a impozitelor 

Târgujienii se grăbesc să își plătească taxele și impozitele. Așa se face că, de la începutul anului, în fața ghișeelor sunt cozi în fiecare zi. Reprezentanții administrației locale le transmit oamenilor că pot să plătească, și să beneficieze de reducerea de 10%, până la 31 martie. Prin urmare, nu este niciun motiv să petreacă minute bune în fața Direcției de Taxe și Impozite.

Pentru mulți târgujieni, achitarea acestor datorii către stat, la începutul lunii ianuarie a devenit un obicei. 

„Am auzit că este destul de aglomerat zilele acestea. O să mai aștept puțin și o să merg să plătesc. Așa m-am obișnuit, să plătesc în ianuarie și să mă scap de o grijă”, a declarat un târgujian.

Cel mai aglomerat ghișeu este cel din incinta Primăriei municipiului Târgu Jiu.

„Sunt foarte mulți cetățeni care preferă să își plătească taxele și impozitele în primele două-trei săptămâni ale noului an, deși termenul este 31 martie. Cozile se formează, în special la primărie, sediul Direcției de Taxe de Impozite este unul mai generos și acolo plățile se fac mai repede. Eu îi sfătuiesc pe cetățeni ca atunci când văd că este aglomerat, să mai amâne puțin timp. Până la urmă, sunt sigur că toți cei care vor dori, vor reuși să își achite aceste taxe și impozite, până la data limita de 31 martie”, a declarat Bogdan Bejinaru, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

 

 

Vizualizări: 491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: