Social

Primar: Nici eu nu mă așteptam să avem atâtea proiecte în anul 2024

Anul 2024 se anunță unul extrem de aglomerat pentru administrația locală din comuna Scoața. Numeroase proiecte vor prinde contur în lunile ce urmează. Primarul Ion Stamatoiu recunoaște că nici el nu avea așteptări atât de mari de la anul care tocmai a început. 

Proiectele vizează toate segmentele: infrastructură școlară și rutieră, introducerea rețelei de gaze, dezvoltarea unor proiecte menite să sprijine tinerii din localitate. 

„Avem foarte multe proiecte și toate sunt importante. Vă spun, nici eu nu mă așteptam să avem atâtea proiecte în anul 2024, pe care, sigur, le vom demara în această primăvară, în vară... Avem reabilitare drumuri de interes local, avem, prin PNRR, cu finanțarea deja obținută, reabilitarea unui dispensar uman. De asemenea, am obținut banii pentru reabilitarea unei școli în satul Bobu. Prin Compania Națională de Investiții o să construim o grădiniță cu program prelungit, trebuie să merg și să semnez contractul pentru că deja a trecut de evaluarea de finanțare. Avem două foraje, pe buget local. Avem în plan și amenajarea unei zone de agrement pentru tineri, iar pentru asta o să folosim tot bani din bugetul local. Un drum, din cartierul de rromi, care are o lungime de 170 de metri, va fi asfaltat, cel mai probabil în primăvară, imediat ce vremea va permite. O să începem lucrările și pentru rețeaua de gaze, pentru că am primit finanțare, chiar dacă nu toată suma, dar lucrările trebuie să înceapă. Va fi un an foarte aglomerat pentru noi, dar și unul în care o să realizăm foarte multe pentru bunăstarea cetățenilor din comună”, a declarat Ion Stamatoiu, primarul localității Scoarța.

 

Vizualizări: 822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: