Eveniment

Unul mai beat ca altul

Mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan, la finalul săptămânii trecute. Polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au depistat, în  trafic, un bărbat de 37 de ani, din comuna Țânțăreni, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Turburea, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și un bărbat, de 45 de ani, din comuna Ilovăț, județul Mehedinți, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Mătăsari, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un tânăr de 22 de ani, din comuna Licurici, conducea un autoturism pe strada 11 Iunie din municipiul Târgu Jiu, deși avea o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La rândul lui, un bărbat de 50 de ani, din comuna Polovragi, care conducea un autoturism pe raza comunei Baia de Fier, avea o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, a precizat IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,031

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: