Social

Prunariu cere și federațiilor să protesteze alături de cluburi

Director al CS Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu a fost prezent recent la protestele împotriva ministrului sportului, Eduard Novak, și a situației în care a ajuns sportul sub conducerea acestuia.

După ce numeroase cluburi din țară au ieșit la proteste săptămâna trecută, acum Mihai Prunariu se adresează federațiilor pe ramuri de sport  dar și Comitetului Olimpic Sportiv Român și le cere tuturor celor din sport să se alăture protestelor și să își spună problemele și nemulțumirile. 

Fiind printre cei mai experimentați directori de club acesta le cere colegilor din federațiile la care clubul e afiliat să nu lase capul plecat în fața oficialilor din ministerul sportului. „Federațiile sportive naționale și COSR sunt conduse de foști mari campioni, de excepționali manageri. Toți au nemulțumiri, au probleme, mai ales că e an preolimpic. Sunt probleme și din punct de vedere al relaționării cu Ministerul Sportului, și din punct de vedere al bugetelor, și din punct de vedere al respectului acordat”, a fost mesajul prin care Prunariu evidențiază faptul că și în federații sunt aceleași probleme cu care se confruntă și cluburile, cerând acestora să iese public și să arate cu ce probleme se confruntă până nu e prea târziu: „Nu mă lăsați fraților pe mine să protestez, că eu sunt mic, nu reprezint decât o părticică din sport. Gândiți-vă unde ne îndreptăm, dacă îi e bine sportului românesc, dacă nu o să regretați mai târziu. Nu instig la nimic, doar vă cer să vorbiți cu ce probleme vă confruntați. Ne confruntăm!”

Directorul CS Pandurii a tras deja săptămâna trecută un semnal de alarmă cu privire la problemele sportivilor de la club, explicând că acestea sunt generalizate la nivel de țară.

Vizualizări: 502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: