Social

Acțiune de plantare de tei în cartierul Narciselor 

În cadrul programului Târgu Jiu, Capitala Tineretului din România, va avea loc o acțiune de plantare de copaci programată la începutul lunii aprilie.

Este vorba de plantarea a 400 de puieți de tei în cartierul Narciselor, un cartier relativ nou al orașului în care locuiesc foarte mulți tineri. 

Organizatorii au programat acest proiect în colaborare cu Direcția Silvică Gorj și alte organizații locale sau zonale.  „Sâmbătă, 8 aprilie, începând cu ora 10:00, plantăm 400 de puieți de tei în Cartierul Narciselor. Organizatori sunt ADER, Rotary Târgu Jiu, Interact Târgu Jiu, Institutul Verde Oltenia, Direcția Silvică Gorj”, au transmis organizatorii evenimentului la care sunt așteptați să participe mulți tineri voluntari. 

Programul Târgu Jiu, Capitala Tineretului din România, are în plan atragerea tinerilor în acțiuni de voluntariat de acest gen, existând o platformă pe care aceștia se pot înscrie.

În zona Narciselor Primăria Târgu Jiu efectuează lucrări pentru realizarea unuia dintre cele mai mare parcuri din Oltenia, de peste 12 hectare de teren. 

Vizualizări: 1,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: