Social

Proiect: Ciuperceni, comună inteligentă

Două proiecte finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență vor schimba fața unei localități din Gorj. Este vorba de reabilitarea sediului primăriei și montarea unui sistem de supraveghere în localitate. În plus, primăria va fi dotată cu aparatură modernă, menită să ușureze activitatea angajaților din câteva departamente. 

„Ciuperceni, comună inteligentă” este programul finanțat prin PNRR care va aduce supraveghere video pe toate ulițele din localitate. Asta înseamnă o mai mare siguranță pentru cetățeni, susține primarul Daniel Dobrescu.

„Pentru proiectul Ciuperceni, comună inteligentă finanțarea este de 2,5 milioane de lei, bani primiți prin PNRR. Cu acești bani s-au montat camere de supraveghere pe străzile din comună. Această etapă se apropie de final. Sperăm noi ca până la finalul lunii să se închieie. Apoi, tot ca parte din proiect, primăria va fi dotată cu aparatură modernă. Aceasta va ajunge la angajații de la Urbanism și Cadastru. O să primim și o dronă cu ajutorul căreia vor putea fi văzute toate proprietățile din localitate, iar aceste informații vor fi gestionate de colegii din departamentele pe care le-am menționat mai devreme”, a declarat primarul comunei Ciuperceni, Daniel Dobrescu.  

Pe lângă acest proiect, administrația locală a reușit să acceseze fonduri, tot prin PNRR pentru reabilitarea clădirii primăriei. 

 

Vizualizări: 460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: