Social

Prima comună din Gorj cu brand turistic

Localitatea Baia de Fier, stațiune turistică de interes local, este prima din Gorj care are brand turistic. "Visit Baia de Fier" își propune să le dezvăluie turiștilor ce e mai frumos în comuna de sub munte. În logo, sunt evidențiate principalele atracții ale zonei: Peștera Muierilor, munții și hamacele ajunse în Cartea Recordurilor. 

"De cum înainte, vom vorbi despre Brandul turistic Visit Baia de Fier motiv pentru care vă spunem bun venit în universul autentic al destinației noastre - ”Visit Baia de Fier-Comoara din Munți”! Aici, la Baia de Fier, fiecare colțișor al peisajului este îmbrățișat de istorie, îmbinând armonios relaxarea cu aventura și tradiția cu inovația. Suntem mândri să împărtășim cu tine povestea acestui loc magic, unde natura, ospitalitatea și bucuria se împletesc pentru a crea o experiență memorabilă. Logo-ul Visit Baia de Fier, alcătuit cu grijă și dedicare, este oglinda autenticității localității Baia de Fier și a valorilor ei fundamentale. În el regăsești nu doar un simbol, ci o fereastră deschisă către inima Munților Parâng", anunță autoritățile din Baia de Fier. 

Localitatea Baia de Fier a devenit tot mai populară în ultimii ani, în special, datorită turismului de aventură. Hamacele prinse între stânci, la 200 de metri deasupra șoselei, au intrat în Cartea Recordurilor și au atras mii de turiști din toate colțurile lumii. Traseele de via ferrata, Peștera Muierilor, Cheile Galbenului sunt câteva dintre obiectivele turistice de neratat în Baia de Fier. Vizitatorii au și unde poposi. Sunt multe pensiuni tradiționale sau moderne care își așteaptă oaspeții cu tot felul de bunătăți indiferent de anotimp.

Vizualizări: 1,229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: