Politică

Romanescu: Iordache mai are trei primari în PNL!

Marcel Romanescu, primar al Municipiului Târgu Jiu, nu crede că Ion Iordache va reuși să atingă scorul scos de liberali la ultimele alegeri parlamentare. La ultimele alegeri, Partidul Național Liberal avea 21 de primari în funcție, dar și edilul din Târgu Jiu. Romanescu spune că, declarațiile lui Iordache, sunt vise frumoase.

„Domnul Iordache visează frumos! Păi acel rezultat obținut de Dan Vîlceanu cu echipa lui a fost obținut cu 21 de primari în funcție, cu primarul de la Târgu Jiu în cadrul Partidul Național Liberal. Păi, astăzi, dacă ne uităm la ce se întâmplă în PNL, eu nu cred că domnul Iordache mai are trei primari în partid." 

Cine sunt primarii care încă îl mai susțin pe Iordache

Romanescu a anunțat și care sunt primarii care ar mai fi alături de Iordache." Doi în funcție și unul pe care îl va decide ”Sultanul” pentru localitatea Turceni pe care o controlează. Liviu Cotojman de la Roșia de Amaradia care cred că va rămâne la liberali, primarul Robert Filip de la Rovinari și cine o să candideze la Turceni, acestea sunt cele trei localități pe care încă se poate baza”, a spus Marcel Romanescu.

Zvonistica spune că după alegerile europarlamentare mai rămâne doar o singură localitate sub controlul lui Iordache. Restul primarilor își aleg alt curs politic. Este vorba despre Turceni, localitate pe care Ionică este hotărât să o transforme în regat! 

 

 

 

Vizualizări: 1,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: