Eveniment

Răpită și dusă cu forța pe drumul industrial Rovinari – Fărcășești

O gorjeancă de 34 de ani, din Rovinari, a fost luată cu forța într-un autoturism, chiar pe 1 martie. O colegă a ei a anunțat poliția.

“Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că persoana care ar fi luat-o pe femeie cu forța ar fi concubinul acesteia, care se deplasa cu un autoturism, pe drumul industrial Rovinari – Fărcășești. În timp ce polițiștii se deplasau pe sectorul de drum mai sus menționat, apelanta a revenit asupra apelului 112, relatând ca femeia a fost readusă la locul de unde a fost luată, însă acesta a plecat de la fata locului”, transmite IPJ Gorj.

Polițiștii au plecat în căutarea șoferului și la scurt timp l-au oprit pe drumul industrial Fărcășești - Rovinari. Era vorba de un bărbat de 43 de ani, din comuna Plopșoru, acesta fiind condus la sediul poliției pentru stabilirea activității infracționale.

Cei doi au fost concubini până la sfârșitul anului 2020, când femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, iar luni dimineață acesta ar fi forțat-o să meargă cu el, pentru a purta discuții pe tema despărțirii lor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de încălcare a ordinului de protecție si lipsire de libertate, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Gorj.

 

Vizualizări: 3,536

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: