Eveniment

Prins băut la volan, după ora 23.00

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au identificat în trafic, pe DJ 674 Ionești, un autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Tânțăreni. Fiind trecut de ora 23.00, când circulația este restricționată, mașina a fost trasă pe dreapta.

“În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 

De asemenea, atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta, au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 deoarece aceștia nu aveau asupra lor declarațiile pe propria răspundere, pentru a justifica motivul deplasării în afara locuinței în intervalul orar 23:00-05:00”, a transmis IPJ Gorj.  

 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vizualizări: 1,546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: