Social

Proteste la DSP și AJOFM Gorj

Proteste la DSP și AJOFM Gorj

Salariații din cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj și cei ai AJOFM Gorj au protestat, în această dimineață, cerând majorarea salariilor.

Camera Deputaților a votat marți proiectul de lege privind reforma în domeniul sănătății, personalul din Casele de asigurări de sănătate beneficiind de salariu și celelalte drepturi la nivelul maxim în plată aferent funcțiilor din aparatul de lucru al Guvernului. În schimb, lucrătorii din Direcțiile de Sănătate Publică nu se bucură de același tratament salarial prin noua lege.

DSP Gorj întrerupe programul cu publicul între orele 11.00 și 13.00.

Și funcționarii AJOFM Gorj au întrerupt lucrul timp de o oră, nemulțumirea principală fiind legată tot de salarii: „Este revoltător să vedem cum alți colegi din alte ministere se bucură de beneficii și salarii consistente, în timp ce noi suntem nevoiți să acceptăm de ani buni batjocură și dispreț din partea guvernanților, a celor care ar trebui să ne reprezinte interesele.

Așadar, spunem „Ajunge!” Nu vrem să mai tolerăm să fim subestimați și tratați discriminatoriu. Suntem aici pentru a cere cu tărie, condiții de muncă adecvate, personal suficient pentru a face față cerințelor activității noastre și o remunerare pe măsura activității depuse”.

 

 

Vizualizări: 699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: