Actualitate

CS-ul CEO a fost convocat de urgență. Cu buciumul! 

Supraveghetorii Complexului Energetic Oltenia au fost convocați de urgență pentru prelungirea mandatului de director al lui Constantin Popescu. Finul lui Iordache urma să rămână de joi fără postul călduț din Directoratul CE Oltenia, însă, în urma unor „discuții constructive” și a unor compromisuri de conjunctură se pare că vor vota joi ca mandatul lui Popescu o să fie prelungit pentru încă două luni. Sursele susțin că decizia de excludere a acestuia a fost renegociată la "masa verde".

Situația pare una ingrată pentru membrii CS-ului, mai ales că, Iordache și-a dorit control absolut asupra CEO, poziționându-se împotriva actualului președinte, Alexandru Marcoci și susținând pentru funcția respectivă pe Vladimir Tanasiev. Acesta din urmă este un specialist în deschiderea de parcuri fotovoltaice, de unde și apropierea de actualul lider al PNL Gorj, Ion Iordache. 

Acum, Marcoci, în calitate de președinte, are ocazia să demonstreze că sinecurile politice nu-și mai au locul în conducerea CEO. Grea ocazie, grea misiune… 

Conform unor surse, peste două luni, urmează să fie demarată procedura pentru selectarea membrilor din Directoratul CEO.

 

 

Vizualizări: 3,511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: