Eveniment

Autorul accidentului mortal de la Slivilești s-a predat

Autorul accidentului mortal de la Slivilești de vineri noaptea a fost găsit și a fost dus la audieri, în acest caz fiind audiat și primarul comunei Slivilești, Sorin Bucurescu.

Șoferul, care a lovit mortal cu mașina, vineri noaptea, un bărbat de 62 de ani în Slivilești, și care a fugit de la locul accidentului, este finul primarului Sorin Bucurescu.  

Mașina implicată în accident a fost parcată acasă la primar. Edilul a fost audiat și a declarat că nu știa ce a făcut finul său, precizând că i-ar fi spus doar că ar fi lovit o căprioară cu mașina. „Mi-a spus foarte speriat că el crede că a dat peste ceva. Eu am zis: Ce, ceva? "Nu văzui, dar eu dădui peste ceva", a zis. Eu zic: În ziua de azi, ştii care sunt regulile, comuna e plină de camere, avem şi la primărie şi la poliţie. dacă ştii că e ceva grav, suni la Poliţie şi te duci și eu am intrat în casă. Nu m-am gândit nicio clipă că a lovit un om. Nici el nu ştia. Iar pe la 3 m-am trezit cu Poliția și eu atunci am aflat că el lovise un om. Nici mașina nu am verificat-o până atunci, să vad dacă e lovită sau nu. E finul meu. A venit de sărbători din Elveția și parca mereu mașina aici la mine. Ori în curte, ori în fața casei", a declarat primarul. 

Primarul Sorin Bucurescu a explicat că, două ore mai târziu, s-a trezit cu Poliția la poartă.  Oamenii legii au ridicat mașina implicată în accidentul mortal de la poarta casei primarului, autorul accidentului prezentându-se între timp și recunoscând fapta. "În timp ce polițiștii ridicau autovehiculul implicat în evenimentul rutier, la fața locului s-a prezentat un bărbat de 37 de ani, din comuna Slivilești, care a declarat că este autorul accidentului rutier produs la aceeași dată, în jurul orei 01:00 pe DJ 673 Șiacu. Bărbatul a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, urmând să fie audiat. După administrarea probatoriului, față de bărbat vor fi luate măsurile legale", a anunțat Poliția.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați în această dimineață cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 673 comuna Slivilești.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că victima accidentului este un bărbat de 62 de ani, din comuna Slivilești care se afla în stare de inconștiență.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa pe DJ 673 Șiacu, calitate de pieton, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma efectuării cercetărilor, a fost acroșat de un autoturism, care după producerea evenimentului a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma evenimentului rutier bărbatul de 62 de ani a decedat, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Vizualizări: 18,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: