Social

Investiții într-o comună din Gorj

O localitate aflată în apropierea municipiului Târgu Jiu va beneficia de două proiecte menite să îmbunătățească traiul locuitorilor. Este vorba despre comuna Stănești, acolo unde se lucrează la foc automat pentru finalizarea proiectului de introducere a sistemului de alimentare cu apă potabilă. Lucrările au fost realizate în proporție de 95%. 

Valoarea totală a proiectului de alimentare cu apă este de 3,6 milioane de lei, bani obținuți prin programul PNDL1. Iar acesta nu este sigurul proiect aflat în derulare, în localitatea Stănești.

„În momentul de față avem în derulare realizarea unei rețele de canalizare care este realizată în proporție de 60% . Proiectul este finanțat prin PNDL1 și va presupne introducerea rețelei de canalizare în satele Alexeni, Curpen și Stănești. Mult mai avansat este proiectul de introducere a sistemului de alimentare cu apă în zonele respective. Aproximativ 600 de gospodării vor se vor putea branșa la rețea, iar asta însemna o mare realizare pentru comuna noastră”, a declarat primarul comunei Stănești, Constantin Bicheru.

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: