Politică

Primarii se revoltă și nu merg la întâlnirea cu miniștrii lui Iordache! Primar: M-am gândit că vin să vadă care sunt problemele de la CEO, nu să facem poze!

Primarii din Gorj nici nu vor să audă de întâlnirea de marți cu Ministrul Justiției, Alina Gorghiu și Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veștea.

Simțind probabil că întrevederea are un aspect mai mult electoral decât unul de necesitate pentru județul Gorj, mulți aleși locali anunță că refuză să participe la întâlnirea organizată de prefectul, Iulian Popescu, probabil la îndrumarea șefului său de partid, Ion Iordache.

Primarul din Drăguțești, Dumitru Ion Popescu, afirmă că și-ar fi dorit să-i vadă pe miniștri că merg în carierele Complexului Energetic Oltenia să vadă ce înseamnă un gigant economic de interes național, să vadă de ce trebuie Ministrul Energiei să renegocieze termenele de închidere, să vadă în ce condiții lucrează angajații și de ce își pierd viața prin nămoale sau prinși între fiarele excavatoarelor.

„Nu o să merg la întâlnire. Asta este o întâlnire unde se fac poze și se aplaudă, nu se face nimic concret pentru județul Gorj. Eu trebuie să mă interesez de oamenii pe care îi reprezint. Mă gândeam că vin în județul Gorj să vadă din teren un gigant economic de interes național, sau să-i transmită colegului dumnealor de la Ministerul Energiei, că acest obiectiv trebuie ținut în viață prin renegocierea termenelor asumate prin PNRR și Plan de Restructurare, sau chiar puteau pașii în teren să vadă în ce condiții muncesc angajații Complexului Energetic Oltenia și de ce au loc atâtea accidente de muncă mortale în cariere. În opinia mea cred că asta ar trebui să facă. Nu am văzut niciun parlamentar de la Partidul Național Liberal să vină prin comună și să-i întrebe pe oameni ce probleme au, vin doar în scop electoral cei de la PNL”, a spus Dumitru Ion Popescu.

Prefectul a convocat toți primarii la întâlnire. Să facă…ce?

Și așa cum îi stă bine unui băiat ascultător, prefectul de Gorj, Iulian Popescu, i-a ascultat ordinele senatorului din Murgești, Ion Iordache, și încearcă să aibă o audiență cât mai mare la această întrevedere.

Popescu a trimis adrese tuturor primarilor din Gorj pentru a participa la eveniment, însă acest lucru nu se va întâmpla. Mulți dintre primarii liberali vor lipsi și ei de la eveniment, iar în sală își vor face prezența aceleași fețe pe care Iordache le-a mai avut și la alte evenimente.

Toate acestea doar în ideea de a distrage atenția de la problema numărul unu a județului. CEO! Propagandă multă, ia-ți-o ție, dă-mi-o mie…asta a jucat Iordache & PNL, atât cu Virgil Popescu, cât și cu Burduja. Concret, nimic. 

 

 

Vizualizări: 3,038

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: