Politică

Primarii din Gorj, PSD 100% : „Așa a vrut Iordache!”

Județul Gorj are toate șansele să aibă toți primarii de la PSD, în acest an. Liderii social-democrați poartă discuții și cu alți edili de la PNL care vor să plece de sub dictatura lui Iordache. Așa a vrut Iordache, să fie tot județul PSD 100%.

“Undeva spre 60 de primari sunt ai PSD. Mai sunt discuții și cu alți primari de la PNL care vin la noi”, a spus deputatul PSD Claudiu Manta, într-o emisiune la Radio Infinit.

Întrebat de moderator dacă „o să fie județul PSD sută la sută”, deputatul Manta a răspuns: „Asta a vrut Iordache prin acțiunile pe care le-a desfășurat în PNL. PNL central are și el partea de bine, dar tot răul spre bine. Domnii primari de la PNL vin la noi pentru echipa PSD și au văzut că nu ținem cont de culoarea politică. Am ajutat și oameni de la PNL și o s-o facem în continuare, că e vorba de comunitățile locale, nu doar de oameni. La PNL, vedem dezorganizare, dezastru și mod dictatorial de a conduce”.

Cele mai mari tunuri pe care le-a dat PSD sunt primarii de la Târgu Jiu și de la Novaci, liberali care vor trece în barca PSD în acest an. Se adaugă și alte localități unde edilii s-au scârbit de atitudinea dictatorială a lui Iordache și-l vor lăsa cu buza umflată.

Vizualizări: 1,747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: