Politică

Primar dobitoc, criticat de un șef din DNA

Procurorii sunt în general rezervați în a-și exprima public opiniile, dar șeful DNA Constanța, Andrei Bodean, a răbufnit după o declarație absolut nefericită făcută de primar, după ce mai mulți oameni au murit în incendiul de la spital. „Vaccinați-vă cu toții pentru a nu ajunge în astfel de situații”, a fost declarația primarului din Constanța, Vergil Chițac, care a declanșat reacția șefului DNA.

Iată replica procurorului DNA: „Deci, dacă nu vrei să arzi de viu într-un incendiu dintr-un spital din România, ai face bine să nu te îmbolnăvești. Sănătatea, ne învață administrația, e cea mai bună pază contra carbonizării. Oare dacă ardea cardiologia sau ortopedia, ce ne-ar mai transmis edilul? Lăsați-vă de fumat, slăbiți, apucați-vă de sport? Nu vă mai rupeți picioarele?”, a scris Bodean într-o postare pe Facebook.

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a transmis, vineri seară, o înregistrare video de 11 minute în care a făcut declarații despre incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase și despre situația administrativă, dar și despre motivele pentru care au fost amânate investițiile.

"Facem de dimineaţa până seara târziu, chiar şi noaptea, tot ce ne stă în putinţă... să mă exprim în termeni marinăreşti, pentru a ţine Constanţa pe linia de plutire şi a-i porni motoarele. În speranţa că m-am făcut înţeles, vă urez tuturor sănătate, aveţi grijă de voi, vaccinaţi-vă cu toţii pentru a nu ajunge în astfel de situaţii şi vă mulţumesc frumos", a transmis primarul Vergil Chiţac.

Șapte oameni au murit vineri în incendiul de la spitalul din Constanța. A fost al zecelea incendiu în mai puțin de un an într-un spital din România.

Vizualizări: 3,945

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: