Politică

A ratat spitalul, acum are altă idee

Iulian Popescu, secretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, a scris pe pagina de facebook că a reflectat la faptul că a trecut un an de când a pierdut alegerile pentru președinția Consiliului Județean Gorj.

A promis atunci un spital nou în Târgu Jiu, dar acum spune că este un obiectiv ratat. Nu-i nimic, că i-a venit altă idee. “Astăzi, unul din obiectivele mele este realizarea unui aerodrom certificat în județul Gorj și mă aștept să am sprijin de la toți factorii de decizie din județ. Gorjul a ratat oportunitatea de a construi un spital nou. Sper să nu o ratăm și pe aceasta”, a scris Popescu pe pagina de socializare.

Interesant este că Gorjul a ratat deja construirea unui spital nou, deși Planul Național de Redresare și Reziliență, prin care vor fi construite câteva unități medicale, abia urmează să fie lansat. Prin PNRR se propune “finanțarea parțială a construirii a 25 de spitale sau unități sanitare noi”. 

Când Gorjul are ministru, secretari de stat, șefi mari în PNL și așa mai departe, parcă nu se cade să rateze proiectele înainte chiar să fie lansate.

Vizualizări: 2,117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: