Actualitate

S-au mufat la CEO și nu mai vor să plece

3.000 de concedieri și închidrea grupurilor energetice și carierelor, buget insuficient și un viitor negru. Așa arată situația CEO în prezent. 

Cu toate astea, sunt unii care s-au mufat direct la sursă și n-au de gând să plece. Doi consilieri ai Consiliului de Supraveghere cărora le-a sunat ceasul pensionării, plătiți cu sume uriașe pentru activități de purtători de vorbe și hârtii, complet inutili de altfel în economia companiei, bat din picior că sunt apți să rămână în scaune. Unul a și reușit, fiindcă șefii CEO i-au prelungit contractul până în octombrie, iar celalalt încă se zbate să nu zboare din postul călduț. Așa cum dezvăluie presa locală, e vorba de Liviu Negrea și Cristian Măciucă. Ambii îi ”consiliază” pe politrucii din CS și tot ambii sunt genul de personaje pe care dacă le scoți pe ușă, îți intră înapoi pe geam. 

Un alt jupân din CEO care este de aceeași vârstă cu cărbunele, Constantin Bălășoiu vrea să rămână dacă se poate - pe veci, director la dezvoltare. Și asta, după ce a prestat intens pentru restructurarea draconică a companiei, împingând și el CEO spre dezastru, pe bani mulți!

Vizualizări: 5,506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: