Politică

Atac virulent al "geniului" Pecingină la adresa unor lideri din CE Oltenia

Atac fără precedent al deputatului liberal Gheorghe Pecingină la adresa unor lideri de opinie ai minerilor și energeticienilor care au protestat la Târgu Jiu pentru reducerea vârstei de pensionare.

Oamenii spun că legea este bună, dar că aplicarea ei este blocată de guvern, ceea ce l-a scos din sărite pe deputat. Pecingină spune că s-a ajuns ca excavatoriștii și sudorii să își dea cu părerea despre legi, iar ce spun juriștii nu mai contează.

Mai mult, deputatul i-a făcut dobitoci pe cei care comentează. “Fiecare înțelege ce poate și cât poate. (...) Sunt niște dobitoci care spun toată ziua, pe la toate emisiunile, că trebuie să se aplice legea imediat. Asta se întâmplă, se aplică legea imediat, așa cum a fost făcută. E o lege proastă. E vina lui Dan Vîlceanu că legea a fost făcută proastă?”, a spus Pecingină la Radio Infinit. Păi și cât s-a scremut useristul Miruță să facă căcatul baclava, voi geniile de la PNL ce dracului ați păzit? Trebuia să-l aplaudați pe ăla când făcea o lege neaplicabilă? Ați fost complici cu toții și v-ați bătut joc de crezul a mii de oameni. Asta ați făcut! 

 

Mai spune "geniul" din Pecingină că cei care merg la emisiuni sunt sunt analfabeți funcțional. “Sunt niște analfabeți funcțional care nu știu să citească, adică citesc, dar nu știu ce citesc”, a mai spus deputatul. “Nu o să îmi spună mie un sudor sau un excavatorist cum să fac sau cum să citesc o lege”, a mai spus Pencingină, avocat înainte să ajungă în parlament. “De aia s-a ales praful de România”, mai susține deputatul PNL Gorj. 

Păi, hai să le luăm pe rând. Părerologii la care faci referire nu sunt liderii marilor sindicate, dar totuși militau pentru o cauză benefică angajaților din complex. Analfabeți sau alfabetizați, cu sau fără interes politic (propagandistic), cauza se rezuma la acordarea unor drepturi (nu facilități), motiv pentru care, "geniule", trebuia să faci abstracție de toți și de toate și să o amendezi tu când ai văzut că nu-i bună. Îți storceai toate cunoștințele juridice din stolul neuronal și rezolvai problema. Glumesc. Știați perfect și tu și Miruță ce faceți. Doar câțiva au pus botul că-i vreo competiție între voi. 

Legat de cauza din care s-a ales praful de România, "aia" sunteți voi, factorii de decizie, în niciun caz sudorii, excavatoriștii, pe care la un moment dat i-au lăsat nervii și au devenit agresivi verbal. 

P.S.: Sceneta jucată de PNL & USR în ceea ce privește legea pensionării este demnă de un premiu pentru "cea mai proastă regie".

Vizualizări: 6,771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: