Social

Posturi de asistent medical în Gorj

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, de asistent medical.

Sunt scoase la concurs un post de asistent medical, la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu nevoi speciale Târgu Jiu – Casa de tip familial destinată protecţiei rezidenţiale a copiilor cu dizabilităţi „Scoarța” și un post de asistent medical, la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu Cărbuneşti – Centrul de plasament destinat protecţiei rezidenţiale a copiilor Târgu Cărbuneşti.

Condițiile specifice de îndeplinit de către candidat pentru ocuparea unui post de asistent medical sunt:  absolvent/absolventă de școală postliceală sanitară; posesor/posesoare al/a certificatului de membru în Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România avizat și valabil la data concursului. Certificatul va fi însoțit de avizul anual pentru autorizarea exercitări profesiei de asistent medical generalist, avizat și valabil la data concursului sau de adeverință pentru participare la concurs eliberată de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România și vechime în muncă de minim 3 ani ca asistent medical generalist.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 11 aprilie 2023, ora 16.30.

Proba scrisă va fi susținută în data de 24.04.2023, ora 10.00, de către candidații care au fost declarați ”admis” la rezultatul final al selecției dosarelor de concurs. Rezultatul probei scrise va fi afișat la sediul și pe site-ul instituției în termen de maximum o zi lucrătoare de la data finalizării probei, iar proba de interviu va fi susținută în data de 27.04.2023, la o oră ce va fi comunicată ulterior finalizării probei scrise, la momentul afișării rezultatelor la sediul DGASPC Gorj din Târgu Jiu, strada Siretului, nr.24.

Vizualizări: 1,105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: