Eveniment

Cum s-a petrecut accidentul de pe Valea Galbenului

Maşina care a alunecat ieri și s-a prăbușit de la peste 40 de metri, pe Valea Galbenului, era condusă de un bărbat de 62 de ani şi era încărcată cu lemne.

Bărbatul care conducea camioneta încărcată cu lemne a pierdut controlul volanului din cauza drumului plin de nămol  şi a alunecat în râpă. Conducătorul auto şi-a pierdut viata, iar tânărul de 25 de ani cu care acesta se afla în maşină a reușit să se salveze, alegându-se doar cu răni ușoare.

Tânărul l-a anunţat pe fiul șoferului decedat despre nefericitul eveniment, acesta din urmă alertând Poliţia şi Serviciul Salvamont Gorj.

Reprezentanţii Salvamont au precizat că în zona respectivă nu există semnal de telefonie şi accesul este foarte dificil. "Zona este foarte greu accesibilă, fară semnal. Drumul este îngust. L-a furat de spate și a alunecat în râpă vreo 40 de metri. Când am ajuns noi la fața locului, deja bărbatul era scos din mașină de rude. L-am găsit lângă mașină, dar nu mai avea semne vitale. N-am putut decât să recuperăm trupul neînsuflețit", a precizat Sabin Cornoiu, șeful Salvamont.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului.

Trupul bărbatului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului.

Vizualizări: 1,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: