Social

Când ești mic, și te mai ciupesc și arbitrii!

Un meci important pentru echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu s-a disputat joi seară la Sala Sporturilor, încheindu-se la egalitate. 

Per ansamblu, chiar dacă a dominat oarecum prima parte a meciului, echipa oaspete din Zalău nu a arătat a fi peste fetele de la CSM Târgu Jiu.  

Handbalistele de la CSM au jucat cu ambiție și dăruire și au fost deseori peste adversarul mult mai experimentat și mai bine îmbrăcat. Pentru că acestea au fost capitolele la care HC Zalău excelează, probabil, experiența de prima ligă și echipamentul ceva mai scump decât al fetelor de la CSM Târgu Jiu.

Cu un antrenor cu nume pe bancă, Gheorghe Tadici, și cu numeroase titluri și participări în cupele europene, HC Zalău a fost egală cu nou promovata CSM Târgu Jiu și asta doar grație arbitrajului care a mai ciupit deseori echipa gazdă. Publicul a taxat însă aceste greșeli strigând la final „Hoții, Hoții”, la adresa arbitrilor. 

Chiar dacă nu au echipament scump sau autocar precum al celor de la Zalău, fetele de la Târgu Jiu au suporteri care le sunt alături. Important pentru handbaliste este însă acest punct acumulat și locul 9 în clasament ocupat după acest meci, și, nu în ultimul rând atașamentul publicului care devine tot mai bun cunoscător al fenomenului.

Vizualizări: 730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: