Anchetă

11 gorjeni condamnați după bătaia din benzinărie

Judecătoria Târgu Cărbunești a pronunțat vineri sentința într-un dosar de tulburarea ordinii şi liniştii publice, în care au fost judecate 11 persoane. Gorjenii au scăpat în general cu amendă penală, cu excepția unuia care, din cauza cazierului, a primit o condamnare cu suspendare.

Fapta a avut loc în noaptea de 21/22.12.2018, în jurul orelor 03:00, în staţia Peco situată în apropierea intersecţiei DN 67 B cu DN 6 B. A avut loc un conflict între mai multe persoane, în timpul căruia au fost distruse parbrizele unor autoturisme, iar victimele au fost transportate la Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În staţia Peco se aflau aproximativ 15-20 de persoane, iar la un moment dat, în jurul orelor 03:09, un bărbat s-a luat de un altul, care s-ar fi uitat urât la el. Respectivul a stins becul şi l-a lovit cu pumnul în zona fetei, imediat intervenind şi alti tineri din interiorul statiei, conflictul fiind surprins de camerele video.

În scurt timp au apărut și armele albe, fie că vorbim de o țeavă sau de o crosă metalică. “Acţiunile violente şi susţinute ale inculpaţilor au fost observate şi pe imaginile înregistrate de camerele video ale unităţii comerciale, iar teama şi indignarea persoanelor prezente rezultând atât din atitudinea acestora în timpul conflictului, cât şi ulterior, când s-a solicitat intervenţia organelor de poliţie”, se arată în documentul de la instanță.

Cei implicați și-au recunoscut faptele, probele fiind oricum clare. Sentința nu este definitivă.

Vizualizări: 3,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: