Social

Portarul titular al FCU Craiova și-a reluat antrenamentele

Ionuț Gurău, portarul celor de la FCU Craiova, a revenit vineri la antrenamentele echipei, după două zile de repaus medical din cauza accidentării suferite la coaste, în prima repriză a meciului cu Hermannstadt de luni, de la Sibiu.

Gurău s-a ciocnit violent cu Opruț, în minutul 19, iar în urma coliziunii goalkeeperul s-a ales cu o contuzie costală puternică, ce i-a provocat mari probleme respiratorii. Suspectat inițial de fractură la coaste, Gurău a aflat că problema sa nu este una gravă.

„După ce m-am lovit cu Opruț, am avut mari dureri costale, care s-au lăsat și la abdomen. Trebuia să mă aplec pe genunchi ca să pot respira. Mi-a fost destul de greu, am și deviație de sept. Nici eu nu știu cum am scos mingile alea.  La pauză am simțit că nu mai am aer, iar cei de pe ambulanță mi-au pus un tub de oxigen. Eu aș fi vrut să-mi facă o injecție și să termin meciul”, a povestit Ionuț Gurău, pentru gsp.ro, adăugând că a plecat din spitalul de la Sibiu și a făcut analizelel la Craiova: „Am fost transportat la spitalul din Sibiu, dar înaintea mea tocmai intrase un om al străzi, care își spărsese capul. Am așteptat o oră și jumătate, mi-au luat tensiunea, eram OK. Nu am mai stat pentru analizeze. Se terminase și meciul. Le-am spus medicilor de gardă că vreau să plec, m-au pus să semnez și am plecat. Am făcut analize la Craiova, la ora 2 dimineața. Din fericire, n-a avut nicio coastă fisurată, a fost doar un traumatism puternic”.

Ionuț Gurău face tratament cu injecții antiinflamatoare

Portarului i-a fost prescris un tratament cu injecții antiinflamatoare, pe care trebuie să-l mai urmeze până sâmbătă. 

„Azi am făcut antrenament normal. Sunt la dispoziția antrenorului pentru meciul cu FC Argeș”, a precizat Ionuț Gurău.

Staff-ul lui FCU Craiova va lua zilele următoare o decizie în privința portarului titular pentru meciul cu FC Argeș, programat duminică, în Bănie, de la ora 18:15.

Vizualizări: 534

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: