Social

Caută informatician cu experiență

Direcția Județeană de Statistică Gorj anunță organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante de expert în compartimentul IT.

Pentru postul de expert, Clasa I, Grad superior, din cadrul Compartimentului IT, Infrastructură Statistică, Gestionare Resurse Umane și Contabilitate sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile: Informatică, Informatică aplicată, Matematică informatică, Calculatoare, Tehnologia informaţiei, Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională, Ingineria informaţiei, Automatică şi informatică aplicată, Ingineria şi securitatea sistemelor informatice militare, Inginerie electrică şi calculatoare, Informatică aplicată în inginerie electrică, Tehnologii şi sisteme de telecomunicaţii, Reţele şi software de telecomunicaţii,  Echipamente şi sisteme electronice militare, Comunicaţii pentru apărare şi securitate, Contabilitate şi informatică de gestiune sau Informatică economică. Vechimea minimă în specialitatea studiilor trebuie să fie de 7 ani.

Perioada de depunere a dosarelor se va încheia la data de 29.05.2023, iar data de susținere a probei scrise este 14.06.2023, ora 10:00.

Data și ora probei de interviu se vor afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.

Vizualizări: 640

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: