Social

O primărie din Gorj angajează polițist local

Primăria comunei gorjene Turburea anunță organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante de polițist local. 


Candidații pentru postul de poliţist local, Clasa: III, Grad: debutant, trebuie să treacă, înainte de concurs,  de probele fizice suplimentare, respectiv o probă sportivă eliminatorie,  care va fi programată pe data de 13.06.2023 10:00:00, la Sediul Primăriei Comunei Turburea, sat Turburea, str. Gării, nr.254, Jud. Gorj.

Candidații pentru acest post trebuie să aibă studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat. Nu se solicită vechime în muncă ci doar permis de conducere categoria B, prin documente specifice și trecerea probei suplimentare. 

Perioada de depunere a dosarelor se va încheia la data de 29.05.2023, iar data de susținere a probei scrise este 15.06.2023, ora 10:00. Data și ora probei de interviu se vor afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu publicarea rezultatelor probei scrise.

Vizualizări: 692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: